om mig

Helt kort om mig, så er jeg en gut på 24 somre, der til dagligt arbejder med salg og digital markedsføring. Jeg er opvokset i Kolding, hvor jeg blandt andet har gået på gymnasie og læst en to årig akademiuddannelse. Herefter rykkede jeg til Aarhus i sommeren 2020 for at prøve noget nyt, og søge nye udfordringer. Jeg har interesseret mig for digital markedsføring i noget der ligner fem år. Denne blog har primært til formål at vise det content jeg (forhåbentlig) skal til at producere.

Seneste blogindlæg

Uddannelse

Jeg har efterhånden studeret i 3,5 år, hvoraf de første to år var som markedsføringsøkonom på IBA i Kolding. Derudover har jeg en top-up professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Erhvervsakademi Aarhus. 

Det er planen at påbegynde en kandidat i IT, kommunikation og organisation (ITKO) på Aarhus Universitet til efteråret 2022. Dette med henblik på at opnå en større viden om hvordan man kan bruge IT til at skabe værdi i virksomheder. Dette med henblik på at blive specialist eller rådgiver inden for digital strategi og markedsføring. Planen er allerede nu at tage et semester i udlandet – enten Asien eller Sydamerika. 

ARBEJDE

Jeg har arbejdet ved Generaxion i snart et halvt år. Dette har hele tiden har været planen, indtil jeg kan påbegynde min kandidat i efteråret 2022. Jeg sidder egentlig som “business developer” (fint ord for mødebooker) og skaber den første kontakt til potentielle kunder. Derudover har jeg også været med til at samle op på vores webinars, og i den forbindelse fået feedback, samt snakket med relevante og spændende leads. 

Noget jeg egentlig aldrig have troet jeg skulle beskæftige mig med, men med min relativt store og brede viden om digital markedsføring, har det været utrolig spændende for mig. Jeg har endda også formået at skabe rigtig gode resultater og bidraget med en masse nysalg til virksomheden.